Home | Zoekt u een winkel? | -Copyright Sylagro

Kaarsen

De wens- en regenboogkaarsen worden gemaakt bij een aantal kaarsenmakerijen in de regio Apeldoorn - Arnhem - Nijmegen. Hier zijn verstandelijk gehandicapten met veel plezier, aandacht en zorgvuldigheid bezig met hun werk.

Niet beschikbaar voor webwinkels zonder fysieke winkel.

Wenskaarsen  
Dit pakketje bestaat uit 7 paar kaarsjes en een houten standaardje, samen verpakt in een zakje. De kaarsen hebben kerstboomformaat en zijn er in de kleuren oranje, violet, rood, geel, blauw, licht- en donkergroen.
Ook zit er een instructie bij hoe een wenskaarsenritueel uitgevoerd kan worden.
(Er is ook een navulverpakking leverbaar)
verkoopadressen
Regenboogkaarsen  
De pyramidekaarsen in regenboogkleuren zijn verpakt in een leuk doosje. Behalve de kaarsen bevat de doos een keramieken kandelaar, een regenboogkristalletje en een full-colour A-5 info-blad over de invloed die kleuren op ons hebben. Met de aankoop van deze kaarsen steunt u ons sponsorproject india Deze kaarsen zijn door en door gekleurd.
verkoopadressen

Brandduur van de kaarsen

De kaarsen worden gemaakt op ateliers waar mensen met een beperking werken, de kandelaartjes worden gemaakt op een atelier voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Door deze kleinschalige productiecapaciteit kunnen wij helaas niet altijd aan de vraag voldoen.

Verkoopadressen kaarsen

  Dit is een website voor winkeliers
-Copyright groothandel Sylagro, Dieren (Gelderland)